GLOBUS TRADE COMPANY Dış Ticaret Sanayi A.Ş.,
2008 yılında kurulmuş olup, faaliyetlerini Dış Ticaret Şirketi unvanıyla gerçekleştirmiştir. Ülkemizde yerleşik İthalat-İhracatçı firmaları ile yurtdışındaki ithalatçı şirketler arasında aracılık hizmeti vermektedir.

GLOBUS TRADE COMPANY Dış Ticaret Sanayi A.Ş., Ekonomideki belirsizliklere rağmen 2019 yılını, 3 milyon USD ihracat rakamı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. 2019 yılında da geçmiş yıllarda olduğu gibi ülkemizin; Dünya Ekonomisinde bulunduğu yerin sıralamasını değiştirmek mücadelesi içinde olacağız.

GLOBUS TRADE COMPANY Dış Ticaret Sanayi A.Ş., şu anda ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sağlayan 300' ün üzerinde ihracatçıya hizmet vermektedir.

Vizyonumuz

Hayaller üzerine kurulup net hedefler belirlenerek, yarattığımız fark ile büyümek ve gücümüzü katlamak, saygınlığımızı devam ettirmektir.

Misyonumuz

Beraber hareket ettiğimiz firmaların; mevcut ve gelecekteki ihtiyaçları için özel çözümler üretmek, değerlerimizi ilke edinerek şirketimizi geleceğe taşımaktır.

Değerlerimiz

Daima kaliteli hizmet sunmaya özen göstermek, firmalarımızın; menfaatlerini sonuna kadar korumak, Geleneklerine bağlı, yeniliklere açık tavır sergilemek.

+
SENELİK TECRÜBE

Yılların verdiği tecrübe ile profesyonel olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

+
İHRACATÇIYA DESTEK

100'den fazla ihracatçıya destek vermenin haklı gururunu yaşıyoruz.

TÜRKİYE İHRACAT SIRALAMASINDA

TÜRKİYE ihracat sıralamasında ilk 1000 şirket içerisinde bulunmaktayız.

BİZE ULAŞIN

İletişim formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.